011/675 0605

Vaša korpa

sadži 0 artikala

0,00 RSD
 

Proizvodi - Filteri za slavinu

Gejzir polifosfat 1PF

Geizer -1PF je veome jednostavno, efikasno i ekonomično rešenje za zaštitu grejnih sistema od korozije, sprečava kristalizaciju kamenca, rastvaranje postojećih naslaga i sprečava izdvajanje taloga gvožđa i mangana.

Doziranje vode polifosfatom je neproporcionalno, tako da se ova voda ne sme koristiti za piće. Polifosfati su efikasni do zagrevanja vode na temperaturi od 75-80 C nakon čega im efikasnost drastično opada. Najjedostavniji sistem za tretman vode je Geizer -1PF kućište koje u sebi sadrži kristale polifosfate i postavlja se direktno na slavinu kojom se napajaju mašine za veš i posuđe. Kućište Geizera -1PF se zavrće na slavinu, a zatim zavrćemo crevo za napajanje ovih uređaja na donjem delu kućišta.

Periodično se vrši dopuna kristala polifosfata, u zavisnosti od kvaliteta i potrošnje vode (zamena se vrši u intervalu od 6 do 12 meseci), što se može utvrditi vizuelno.

Odaberite količinu:
999,00 RSD

Filteri za slavinu

Barrier filter za tuš

Filter za tuš, garantovano otklanja hlor iz vodovodske vode.Čuva Vašu kožu, sprečava alergijske reakcije, perutanje, ...

3.999,00 RSD
detaljnije

Filteri za slavinu

Filter za slavinu Gejzir

Malih dimenzija, montira se na sve tipove slavina koje imaju navoj na kraju lule (spoljni ili unutrašnji). Trostruko ...

2.490,00 RSD
detaljnije

Filteri za slavinu

Gejzir polifosfat 1PF

Geizer -1PF je veome jednostavno, efikasno i ekonomično rešenje za zaštitu grejnih sistema od korozije, sprečava ...

999,00 RSD
detaljnije

Filteri za slavinu

Soft line

Uređaj dizajniran za zaštitu kućnih aparata sa grejnim elementima od naslaga kamenca i hlora. Instalira se odmah ...

2.799,00 RSD
detaljnije
 

Kada treba da zamenim filter?

Ukoliko želite da Vas obavestimo kada je vreme da zamenite Vaš filter za vodu unestite podatke i očekujte blagovremena obaveštenja u inbox.

pošalji